Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sängen brakar

vakna

av

ett brak

sängen

brakade

tur det

inte låg nån hund under

försökte somna om

men det var svårt

när det står på

tvärsen

så då

hamnade jag här

så kan det gå

när sängen

brakar

när man bara ligger still

:)




Övriga genrer av minette
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-03-20 04:51



Bookmark and Share


  Markattan
Vilket abrupt uppvaknande! ;o)
2007-03-27

  Jan Linderoth
Som mitt eget minne! Och jag låg också ensam och stilla! Överraskande och omtumlande dikt!
2007-03-20

    Bodil Sandberg
Knak och brak - en sån hiskelig säng...du måste köpa en ny kanske?hihihi
2007-03-20

    Bodil Sandberg
Knak och brak - en sån hiskelig säng...du måste köpa en ny kanske?hihihi
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette