Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid


Tiden är kort men lång ändå
Tiden har dig i sitt nät
Så underbara blir vi två
när tiden har dig i sitt nät
Tiden är kort, så gör vad du vill
Tiden är lång, så var fundersam ändå
Hur lång tid vi har är det ingen som vet
Ta en risk, så är vi två




Fri vers av neshma
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-03-20 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neshma
neshma