Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nerverna klipps av

Nerverna klipps av
De blir till stålinplantat

Nerverna klipps av
Slutna kretsar
och nav

Blixtrar förbi med knaprande
penna

Glor.

Glor död
Glor förvriden
Glor vin
Glor imovane
Glor på själve fan

Nerverna klipps av
Slutet nav
och slutet hav

© Nattsyster 2004-06-02




Fri vers av Nattsyster
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-02-19 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsyster
Nattsyster