Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalypso

 

Även i tystnaden finns du kvar
och ditt väsen har gjort avtryck
om och om igen i dina texter
och i din läsning

blev så berörd av din kommentar
och när jag skulle tacka
fanns du inte längre kvar

Så vill jag tacka dig för att du förstår
som ingen annan;
för att du har visat världar som ingen
annan

Tack A-M

 

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-03-20 23:10



Bookmark and Share


  alvan
Javisst saknas hon...

Jag hoppas hon kommer tillbaka snart!
2007-03-28

  Åsa Gustavsson VIP
Tomrum


lämnat läser jag
och gillar din kalypso.
2007-03-21

  Rachel Roth
så mycket mer hade jag också önskat säga...
...kommer sakna dig...
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth