Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt eviga sökande


är ständigt på väg
kan inte stanna

Förlåt!

men det är sån jag är

kanske en dag
jag finner en plats

där jag får ro i själen


kommer jag tillbaka

så vet du

att

Jag älskar dig!




Övriga genrer av Havsjungfrun
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-21 11:32



Bookmark and Share


  LillSandra
ohh va bra, min känsla just idag, just NU! FINT <3
2007-04-09

    Vintersaga
blev väldigt tagen av denna text, känner så väl
igen mig själv.. (på det sätt ja tolkar)
det går inte att stanna om man inte funnit en inre ro
rastlösheten sliter iväg en
o det blir lätt att man söker efter något i en annan människa
när det i själva verket är inom en själv man först borde leta..
hittar man inte det fortsätter man att gå o gå i väntan på att hitta rätt...

Fint!
2007-03-27

    sunnanvind
Ömsint skrivet där du visar medkänsla...Fint!
2007-03-22

    Anduena
Fiint ;)
2007-03-21

  devilsangel
Hoppas du hittar den platsen, där du får ro i själen. Det är du värd! Bra formulerat, fint skrivet
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun