Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvarsmekaniker sökes!

Låt mig regrediera till en tid då jag inte frågade
vad är lycka?
Då när jag fortfarande levde
i nuet
för femton år sedan

En enkel biljett tack
till tiden före isoleringen
innan allt
som fick mig att fundera och ifrågasätta




Fri vers av Max E
Läst 544 gånger
Publicerad 2007-03-21 11:08



Bookmark and Share


  Elin R
just nu, i min nostalgiska sinnesstämning, på pricken. ibland vill man tillbaks.
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Max E