Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 145 Rädslor, kärlek





Hennes sätt
att tala till mig
inskränker sig
till ljusa tunna läten
som om hon fryser
invärtes




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-03-21 12:59



Bookmark and Share


  Cris
hör henne verkligen..
rädslan..
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP