Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor på Södermalm

Samtidens sång vi skuggor på Södermalm
så skygga som solen i skymningen
I mötet mellan tiotusen tomma blickar
en tandrad tittar försiktigt fram

Vi är nyfödda barn som öppnar sina ögon
så vilsna när vi vrider våra huvuden
Vem är du som inte söker skydd i skymningen
du som tycks trivas i solens sken


Varför ler du?




Fri vers av Max E
Läst 444 gånger
Publicerad 2007-03-21 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max E