Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag på jobbet

Nätverket gick ner
och irritationen steg.
Lunchen kom upp




Bunden vers (Haiku) av Dikt-Anders
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-03-21 17:46



Bookmark and Share


  Cris
Paha... hihi.. ojojoj..
eller så äter man ännu mer
i den lediga tid som blir..
2007-03-26

  KonstigaKatter
*S* så bekant...
2007-03-21

  Antropofagen
Utan internet får man väl lyssna på lunchekot.. 8o)
2007-03-21

  Maud Li
Återvinning! :P
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Dikt-Anders

Mina favoriter
god jul
Saknad