Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att komma ut...


Så naken å ensam

Så naken å ensam

Samlar ihop allt mod i en hög
Viskar till pappa – jag tror jag är bög…
Skådar förvåningen i hans blick sedan ser jag sveket stegrande nick.
- det är okej att du är gay, men snälla du visa det ej. Vad ska alla andra tro och tycka?

Nu går jag här ensam och längtar och trånar.
Det känns som att min far mig hånar.
Han kan inte fatta
Hur ska jag då mitt mod våga fatta?
Allt jag vill är att finnas till och att bli älskad är vad jag vill.
Tänk om far min bara kunde fatta, att jag av en man vill bli uppskattad.
När jag finner lyckan tillsist vad kommer min far då att tycka?




Fri vers av lilla t
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-21 22:37



Bookmark and Share


  Niklas Holmgren
Intressant det där med att komma ut och vad andra anser. Fast i det stora… vad andra anser är rätt oviktigt, man må öppna sitt fönster i hjärtat och bara flyga :-D
2011-06-02

  Bjarne Nordbö
Din styrka berör mej starkt, och du väljer dina ord sååå väl. Mvg.
2007-11-15

    Ling
Om du blir stark och lycklig i den du är så kommer alla runt dig som räknas för dig att vara lyckliga med dig. Visst kan saker bli svåra men det blir svårt för alla, alla får skit för vad de står för. Ditt liv blir inte sämre, varken för dig eller någon annan om du accepterar dig själv och visar vem du är. Bra skrivet!
2007-03-21

  lodjuret/seglare VIP
det går inte att ändra på någon annan än sig själv, låt du gubben få hämta sig från chocken o den möjliga besvikelsen över att kanske inte få hålla i nåt gulligt barnbarn...

förresten så är det inte hans kärlek till dig som hans barn som har gått åt pipsvängen, det går inte att börja hata sitt barn bara sådär i en handvändning, han kkommer alltid att älska dig, det sitter i ryggraden, men han kanske inte accepterar din natur...

men hur många föräldrar är det som accepterar de beslut, val och vägar i livet som ens barn tar? det är en sorts naturlag att barnen skall gå sin egen väg, inte ens som straight hade du kunnat göra din far till en lyckligare människa, han har sina egna beslut och vägar att gå, du har dina... det är en del av livet...
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t