Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om nått som många känner


Saknad

Att ha en delad identitet kan
va berikande men är
ofta längtan.
När man är med den ena så
vill man vara med den men
det är nått som saknas.
och samma sak tvärtom
förstås.

En människa som har delad identitet
kan känna sig väldigt ensam
och längta efter det
\"vanliga svenssonlivet\"

Vad jag pratar om är bisexuallitet




Fri vers av mjuk
Läst 447 gånger
Publicerad 2005-02-19 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk