Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man hade en dröm

 

Man har en dröm

man vårdar den ömt, men håller den gömd

man har en dröm

man vågar inte röra den

den får ligga stilla

i byrålådan

så länge man inte rör den

ger den en skön värme

men om man skulle röra den

kunde man bränna sig

man har en dröm

man vårdar den ömt, men håller den gömd

man skyller på allt

inte nu, kanske sen, måste bara...

man skyller på allt

på tidsbrist, på energibrist, på motivationsbrist

på idébrist, på erfarenhetsbrist, på språkbrist,

på plikterintebrist

på hela jävlalivetbrist

man skyller på allt

man har en dröm

 

en dag vågar man

man öppnar byrålådan

man blåser av dammet

och man blåser av dammet

och man ser...

ingenting

man hade en dröm




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-03-22 09:18



Bookmark and Share


    marilin
Precis så är det! Bra fångat och uttryckt. Gillar slutet också, även om det är sorgligtochsåvillmanintedetskavara!
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP