Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självupplevt och kanske självförvållat. Jag satte stopp till slut, gör det du också.


Jag var aldrig

Jag kände sådan kärlek
sådan vänskap
när de slog mig randig
med pinnar
och var säkra
på att jag inte kände
någonting
Min hud har slutat att blöda
men jag blöder fortfarande
invärtes
De var aldrig
mina vänner
Jag var aldrig




Fri vers av Tim Sterner
Läst 476 gånger
Publicerad 2005-02-19 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tim Sterner
Tim Sterner