Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gift och motgift i samma droppe...


Stjärtbett


Förgiftad av sitt eget försvar
dömd på förhand
att ombesörja sin egen
undergång

sin död och sin återuppståndelse
i en oupphörlig
upprepningscykel utan varken
början eller
slut





Fri vers av Gawain
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-03-22 12:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En frusterande återvändsgränd tycker jag mig läsa av texten...
Man tror man inte har val när man väl hamnar där men det har man. Det gäller att sluta med det hysteriska klättran på väggarna, lugna ner sig och se sig omkring. Det finns alltid en springa i staketet som släpper in ljus och frihet....
Jag blir alldeles euforisk av dina texter min vän!
2007-03-22

  Antropofagen
som en fortsättning på dagaz? Giftig perpetuum mobile i vilket fall.
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain