Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslan

Bortvald
Dumpad
och ratad

Ersatt
Utbytt
och utflydd

Ensam
Hittad
och saknad

Kramad
Kysst
och älskad






Fri vers av lilla t
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-22 18:48



Bookmark and Share


  Nasrin
ljuvliga känslor! Härligt
2008-01-16

  Bjarne Nordbö
Gött.
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t