Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ont igen

gör så djävla ont

som du har svikit mig

gång på gång

 

fyfan

hur kan man vara så djävla elak

säga saker man inte menar

 




Övriga genrer av minette
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-03-22 22:23



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Den här skulle du skrivit på insidan av hans ögonlock!
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette