Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inbillat mig att jag var kär

jag hoppas jag har inbillat mig

att jag var kär

 

o att jag älskade

för första gången i mitt liv

en man

 

så jag kan komma över det

ganska snart

 

gör så ont

o höra

att han har träffat en annan

 

o henne är han inte kär i

men dom knullar

 

och samtidigt vill han knulla mig

 

 

fy fan

aldrig i livet jag ger mig åt nån

som har någon annan

 

det har jag lovat mig själv

never again

 

jag sa nejjjjjjjjj

så skönt

 

du får skylla dig själv

du är inte värd mig

jag är värd nån bättre

 

 

du ska ur mitt huvud

väck

bort

 

vill inte ha dig

när du har nån annan

 

 

 

 

 




Övriga genrer av minette
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-03-22 22:23



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Behöver inte säga så mycket. Man blir lite stum av alla känslor som du snabbt, brutalt vräker ner i en enda smärtsam dikt!
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette