Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge igen

förstår inte hur du kan såra mig

berätta att du är med nån annan

 

vill ju inte höra det

 

har jag sagt förut

 

ville du ge igen?

 

jag tror det

o när jag hör det

så dör en bit av dig i mig

 

 

 




Övriga genrer av minette
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-03-22 23:03



Bookmark and Share


  Markattan
Vissa saker vill man inte höra, så enkelt är det. Smärtsamt.
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette