Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord ur en predikan


Alla har vi väl tappat bort något någongång

.

Det finns mycket man kan tappa bort
sin älsklingsnalle, nappen, plånboken, telefonen
ibland kan de vara svåra att hitta igen

Gud vill inte tappa bort oss
om han gör det så letar han, ända tills han hittar oss igen
och bär oss hem på sina axlar




Fri vers av Mejja
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-03-22 21:20



Bookmark and Share


  rebecca d
ja, är det inte härligt!!?
2007-03-23

  * Ammi *
Ja man kan tappa fotfästet, men ärligt talat om Gud finns så har han vänt andra sidan till ..
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Mejja