Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tagen på allvar

.

Bönhörda rop
Sedd
Min längtan besvarad
Ler




Fri vers av Mejja
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-22 22:27



Bookmark and Share


  Jojo
låter alldeles underbart

du säger så mycket med dina små rader
2007-03-23

  rebecca d
:-)))
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Mejja