Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något saknas... men jag är det på spåren..


Fantomsmärta


Den gråtande fantomen dväljs
djupt i mitt inre
han som plågas av minnen
från oförrätter så gamla
att sinnet amputerat
dem sen länge

smärtan av dem ömmar dock
ännu
likt domedagens tunga
klockor ringer lidandet
genom ihåliga rum

Han gråter så fasansfullt
plågat
malströmmen av hans
frätande tårar drar
mig långsamt ner

hör hans maning eka
~nosce te ipsum~




Fri vers av Gawain
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-03-23 12:53



Bookmark and Share


  Marreb
Sant. Bra formulerat om hur sinnet amputerar. Smärtan finns där som en skugga eller en overklig fantom så länge det finns en rot kvar - och den brukar vara verklig...
2007-03-23

    ej medlem längre
Visst är vårt undermedvetna finurlig.....det är som att formatera hårdisken men fragment består....
Strålande skrivet!
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain