Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag går aldrig ifrån, bara emot...


Pilgrim


Min tid är min resa

längs otrampade stigar
genom obesudlade
skogar
över vidsträckta hedar
under urgamla
berg

varje steg är ett
ögonblick
varje andetag en
hyllning till
varat





Fri vers av Gawain
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-23 13:33



Bookmark and Share


  Jojo
Skön läsning som får en att tänka i andra banor!
2007-05-27

  Söder
Så gripande fantastiskt skrivet... Kan inte göra annat än att höja mitt glas, buga mig och utbringa en skål... Skål!
2007-03-23

  Mikael Lövkvist
Vilken härlig livs-filosofi, och tillika vacker dikt.
2007-03-23

    ej medlem längre
Ooooooooooooooooooh! Jag smäller av!
Du är en mästare! Precis så här ska livet beskrivas! Punkt!
Ingen ide att vi andra skriver mer...du har sagt ALLT i denna! *ler stort*
femmor, applåder och bokmärke!!!
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain