Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är aldrig för mycket precis lagom


Om klockorna skulle räkna framsteg



egentligen borde jag kväva
tankarna i vakuum och
skämmas tills jesus anklagar gud
för misshandel
men
färderna mitt emellan
har inget budskap
ingen talare
som frågar solen
varför fläckarna
aldrig försvinner

kanske är ödets vilja
helt enkelt slumpen

men inget fakta i världen
kan få mig att vilja veta mer
om tankarna bakom
världens missbruk








än om himlen















i dig




















Övriga genrer av sötsnö
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-23 16:04



Bookmark and Share


  sockerspöket
Sista raderna var så fina!

hela texten hade ett underbart flyt!
2007-03-25

    3_miles_high
Jättebra! Mycket talande
2007-03-25

  Lovesick
men åh, den här var riktigt bra!
2007-03-24

  "Silver" VIP
De sista 6 raderna ... klart pulshöjande!
2007-03-24

    selmut
Jag förstår inte riktigt...Men det är såna texter jag tycker om. (Även om jag gillar att förstå dem också) :D Vacker titel.
2007-03-23

  andreawolf
\"egentligen borde jag kväva
tankarna i vakuum och
skämmas tills jesus anklagar gud
för misshandel
men
färderna mitt emellan
har inget budskap\"

här dör jag :)


jag tycker om formatet jättemycket
och du lyckas få med allt som
en bra text ska ha. dessutom tycker jag om titeln
som gör att man verkligen vill läsa texten.

du är dukig.

PUSS
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö