Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig, sanningen gör ont i mig, lämna mig


Jag vill att du älskar mig
krama mig
Kyss mig
Få mig att känna mig trygg
få mig att tänka på dig
Ta hand om mig i vått och torrt

Sanningen gör ont i mig
men jag kan inte lova ett smärtfritt farväl

Jag vill att du lämnar mig
släpp mig, låt mig gå
Låt mina vingar veckla ut sig
låt mig flyga

men älska mig mer än du någonsin har gjort




Fri vers av neshma
Läst 589 gånger
Publicerad 2007-03-23 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neshma
neshma