Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda mig, för jag vill leva med dig

Utsikten är svidande vacker
från den sjunde våningen
Vyn slår den underbaraste illusionen
Vill kasta mig ut, och känna den ilande vinden mot mina kinder
få den att lyfta mig
låta den bära mig mot dig
upp bland molnen
få den att bära mig hem till dig

Vill kasta mig ut
och känna livet ta slut
innan jag möter dig




Fri vers av neshma
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-03-24 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neshma
neshma