Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista natten....

 

 

Sista natten

före gryningen...

 

Längtan

 

Förväntans vindar

som blåser

mitt håll

 

Stillheten

 i sinnet

 

Vetskapen

 

Sista natten...

 

före

 

~hemkomsten~

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-03-23 22:43



Bookmark and Share


  issac.a.m
Den är så vackert skriven att varje ord glöder av stigande längtan
2007-03-23

  Söder
Underbart... vilken känsla... \"sista natten före hemkomsten\"... mysryser av de orden. Allt gott till er!
2007-03-23

    ej medlem längre
Finn singet ljuvligare än förväntans vindar som du så vackert beskriver det...
2007-03-23

  Gawain VIP
Väl mött... en ny dag, nya möjligheter. Ny luft, nya krafter...

~pax vobiscum~
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen