Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där

~~~


där


i den röda rosens innersta mjuka
vilar tryggt min kärlek till dig




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 884 gånger
Publicerad 2007-03-24 13:48



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Med bild och text väcker du massvis inom mej. Tänker på min Rosen.
2007-06-27

  SvartaRegndroppar
Jag får ont i huvudet av bilden och tycker inte alls att den harmonierar med orden.

Jag älskar dock tanken om rosens inre och tanken om den höljda kärleken!
2007-03-26

    Jennie1127
fint
har du tagit bilden själv? :)
2007-03-26

  Hans w-art Westlund VIP
ja
varför inte där

med
2007-03-26

  Szelest
Så vackert!! Romantiskt!!! Kram/ szelest
2007-03-26

  Neal
Så romantiskt !
2007-03-26

    ej medlem längre
Skön!:-)
2007-03-26

  Lena K Nilsson VIP
Oj, det blev visst dubbelt vackert!
2007-03-24

  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2007-03-24

  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2007-03-24

  swimsus@gmail.com
Vacker bild!
vacker dikt!!
vacker metafor!!!
underbart innehåll!!!!
2007-03-24

  Mikael Lövkvist
Åh det måste vara en otroligt härlig känsla. Jag är glad för dig. Vacker dikt, dessutom :-)
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan