Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har vi gjort?!!


Jag har upptäckt en sak!Gubben min har upptäckt samma sak!

Vi har solat på hotell Skugga i Blekinge hela vinter!!!

Som albyler över hela kroppen är vi och det är skitfult!
........

Jag tvingade med Lars-Erik på en \"liten promenad\" idag!Jag ville gå Sögård runt(en gammal by som är avfolkad som ligger här intill).

Först vägrade han och skyllde på att det blåste för mycket,men när jag tänkte gå iväg själv ändrade han sig!Givetvis fick jakthunden Jarri följa med och läsa DNFV (DAGENS NYHETER FÖR VOVVAR).Jarri är Karelsk Björnhund och otroligt envis med att dra i kopplet!Vi gick iväg kl.11.30 och kom tillbaka vid 14 tiden.Då hade vi gått strax över milen.

En skön promenad som visade sig vara blåsig endast på den höga höjd VI bor på. Vägen runt Sögård var inte ett dugg blåsig fast det ligger nere vid sjön!Det är väldigt vackert nere vid Sögård!

Jag känner att solen har tagit i ansiktet idag!

Lägger in en bild på badplatsen nere i Sögård,tagen förra sommaren på kvällen,när vi badade sent och grillade korv...

Titta så fint vi bor här....




Övriga genrer av SusanneStrömstedt
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-03-24 17:10



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En underbar bild du lagt ut här...en njutbar vy...och din levande och spirituella dikt ger mig mycken glädje!!!!
2007-03-24

    sunnanvind
Jättefin bild o härlig etxt!
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt