Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske inte


Kanske står våra namn på en bröllopstårta tio år framåt



släcker du tårar med eld
och låter askan
vila på botten
av ingenting

eller fäller du gråten
just före tårkanalerna forsar över
och nöjer dig med ytan
alla ser men inte
känner

du är världen för många
och ändå låter du
lögnerna bära
dig i smyg

älskling
jag vill inte se dig
sova bort natten
och be till solen
att morgonen
ska försvinna

för du lever så
mycket mer
än du tror

och hjärtan

















de behöver dig













































Övriga genrer av sötsnö
Läst 552 gånger
Publicerad 2007-03-25 12:16



Bookmark and Share


  Nilla E
brutalt vackert!
Du kan ord på ett sätt som är personligt. Du skapar egna bilder som är en fröjd för ögat.
\'Tack
2007-03-27

  brainwashed
jätte vacker text, helt otrolig.
fint skriven, du är en otrolig poet :D
keep up the good work <3
2007-03-25

  sockerspöket
Oj vad fin! Hela texten är så full av kloka ord och sanningar.
Snyggt!

Men.. slutet förvirrar mig.. ska inte och vara efter världen?
2007-03-25

  devilsangel
Berörande och starkt, gillas!!
2007-03-25

    Bofink
Så vacker. Älskar slutet.
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö