Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggornas Portal (Skuggornas Portal del VI)

Jag hör en evig musik som gnistrar genom världsalltet och fyller min kropp med gränslös hunger. Jag hungrar efter hämnden, den obevekliga hämnden som verkar styra mig och allt det jag gör... för vem låste in mig i eoner utan att ens ge mig ett namn?

Och som tankarna virvlar ser jag framför mig en skuggornas portal. Den virvlar svart mot svart och lockar mig med att se det jag vill.

Jag ser handen och svärdet som förbannade mig.

Svarta klor griper efter mig och drar mig in till den okäna dimensionen som ligger bortom den här. Jag färdas genom skuggornas portal och badar i mörker och färger...




Övriga genrer av Hellberg
Läst 413 gånger
Publicerad 2007-03-25 15:15



Bookmark and Share


  Lillasyster F
\"Jag hör en evig musik som gnistrar genom världsalltet och fyller min kropp med gränslös hunger. Jag hungrar efter hämnden, den obevekliga hämnden som verkar styra mig och allt det jag gör... för vem låste in mig i eoner utan att ens ge mig ett namn? \"

Stark strof! Gillar den gnistrande musiken, och anar ilskan som bubblar i diktjaget i dess jakt på hämnd.
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Hellberg