Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var aldrig meningen

Det var aldrig meningen att tillfoga mig en sån djup depression
Jag vet
men faktum att du gjorde det håller mig vaken om nätterna

Det var aldrig meningen att få mig att bada i en flod av tårar
Jag vet
men faktum att du kallar någon annan älskling
hindrar inte tårarna från att falla ner för mina kinder

Det var aldrig meningen att såra mig så kraftigt
Jag vet
men faktum att jag inte får gråta ut i din famn
gör att jag saknar dig så




Fri vers av neshma
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-03-25 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neshma
neshma