Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lingon

Du kände att du inte var värd
ens ett ruttet lingon

Då kom jag med en hel glasburk
med hemkoktlingonsylt




Fri vers av essen
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-26 15:51



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
gulligt sötsurt spara en burk till mig om jag skulle känna så!
Lova!
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

essen