Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... utdrag ur prins Libertinus dramatiska frieri..


Libertinus


Besvära mitt svultsiga ego
med en smekning längs
nacken

kyss mina längtande
läppar
låt oss leka slunga honung
tunga mot tunga

glittra mina ögon till
mötes vackra
sköna
bli min för ett ögonblick
och jag svär dig trohet
för evigt





Fri vers av Gawain
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-03-26 17:48



Bookmark and Share


  Söder
Härligt skön dikt...
2007-03-26

  Marreb
Dramatisk och charmig kille den där Libertinus. :-) Ger löften mitt i kärleksrus... frågan är om han har lika mycket karaktär som känsla när ruset gått över?
2007-03-26

    ej medlem längre
Hmmmm...
Denne Libertus är en lurig filur....
Svär evig trohet för att ögonblicks svärmeri...
Tänker på Belman & Co...
Vacker är denna som en pion....
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain