Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Marcus, din hora! Det här är för dig<3


Idiot.. Men du är min änglapojke, min 5-sekunders hora, och min psykoterapeut på avstånd

Kära änglapojke!

Du vet inte om hur många gånger du har fått mig att gråta.
Alla jordgubbsté-kvällar med depp-prat och känslofylld tystnad i poesivärlden.
Allting känns som i en saga med dig.
Det här har aldrig hänt, det kan inte hända.. Inte nu..
Du lyser upp ett helt rum med dina glittrande ängla-vingar och din rosa-glittrande tiara, så jag undrar ibland hur du sover på nätterna i allt ljus som strålar från dig...
Mitt liv tog en tvärt vändning när jag lärde känna dig, och det har varit det mest underbara som någonsin hänt mig.
Jag skulle aldrig klarat av att gå igenom allt det här utan dig.
Jag skulle förmodligen vara död nu i såna fall..
Du låter mig aldrig få säga något utan att du ska få veta om jag säger det för någon särskild anledning, och det tackar jag dig otroligt mycket för.
Jag tror faktist att du ska få bli min nästa PojkenUtanVingar, men först måste jag klippa av dina vingar, och det vägrar jag..
Du är så älskad, änglapojke.
Det är ett nonsens, men jag vill bara ha dig..




Övriga genrer av xXHeyBobXx
Läst 644 gånger
Publicerad 2007-03-26 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xXHeyBobXx
xXHeyBobXx