Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt, men jag har varit lite frånvarande på sista tiden med skrivandet och sånt.. Men det har hänt både för mycket och för lite i mitt liv nu för att jag ska kunna skriva om det.. Och denna text är lite osammanhängande, jag vet.. Men lev med det!


Och mina blå väggar är inte verkliga utan din tegelmur som skyddar oss från verkligheten

När känslor i verkliga livet har ersatts med smileysar på msn
Och när tomhetsprat om ingenting såsom
\"Hej, vgd?\" och \"Men jag ska gå nu.. Puss puss\"
kan ersätta ett hederligt telefonsamtal på kvällen
med sin älskling, då orkar jag inte finnas...

Och mina blå väggar
är inte verkliga utan din tegelmur
som skyddar dig från verkligheten,
skyddar oss från varandra

Och jag klarar inte av denna
sympatiska
eftertänksamma
overkliga
ostrukturerade
alldeles-för-existerande
saknad som jag har för dig

Jag skulle aldrig förlåta om du försvann
ur mitt liv
ur min telefonbok
ur min vardag
ur mitt hjärta
ur min kontaktlista på msn

För du kanske inte har märkt det,
men liksom du är typ mitt allt..
Och det låter som en klyscha
men du är mitt allt och dina ord av
äkta, trasig fejk-lycka har blivit mitt liv
Och det låter som en klyscha
men jag har typ blivit helt galet förälskad i dig
Och jag kan inte få
detta döda hjärta att sluta slå
men du ger mig hjärtattacker
som ingen skulle kunna motstå




Fri vers av xXHeyBobXx
Läst 606 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 20:48



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Verkligheten beskriven i olika skikt. Ibland känns den mera verklig ibland mindre. Titeln kunde vara en dikt i sig.
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

xXHeyBobXx
xXHeyBobXx