Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ursäkta, jag suger.. Men det är för mycket med gymnasiet, CSN(!), betyg, vänner, fritiden och vårt nya band.. Så jag har knappt tid med skrivandet, och dessutom söker jag inspiration.. Så ursäkta om det är osammanhängande, men det är min vardag..


Återvändsgränd

Och jag tuggar glas för att vinna ditt förtroende
medan du ligger i nån bakgata, horknullad och badar i spyor
Men jag trodde på dig och allt vi hade
för trots allt är det inte mitt fel att det blev som det skulle

Och med bakgatulampor som skyddar min värld
och skyddar oss från varandra
Då är det du som ligger ihopkrupen med ditt täcke och en tekopp
och jag som ligger i en bakgata, horknullad och badar i spyor

Och jag saknar ditt skratt, men jag vet inte hur det brast
Kanske av alla skrik, eller av ditt desperata försök att dölja allt med ett fejkleende

Och vi alla vet att du hade någon annan
för trots allt var det inte mig du horknullade i den där bakgatan, den där kvällen

Och alla dansar omkring oss som om sorgen inte fanns
Men honey, den finns och det kommer den alltid att göra
För allt är över nu, PojkenUtanVingar
Och jag är en wannabe patetisk loser





Så hej då




Fri vers av xXHeyBobXx
Läst 595 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-05 10:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Förslag: Återvändsgränd.
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

xXHeyBobXx
xXHeyBobXx