Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen! Mitt älsko är tillbaks.. Ett halvår utan dig.. Vet inte hur jag lyckades.. Hopp antar jag.. Men du har orsakat en gigantisk explosion i mitt hjärta så du får inte lämna mig nu.. Inte igen.. Du är min enda känsla, mitt allt.. Jag tror jag är kär


Känner du till den där känslan..?

Känner du till den där känslan..?

Den får ditt hjärta att slå ett extra slag
Den gör dig yr och du tappar kontroll
Du skakar
Du skrattar
Du gråter
Den får dig att glömma allt
Den är farlig, men härlig
Det kallas \'fjärilar i magen\', men det känns som elefanter med vingar
Du längtar
Du drömmer
Du förlorar all koncentration
Du undrar om det finns nån som känner likadant
Du andas snabbare och glömmer allt annat runt omkring
Du tänker \'Inget kan få mig att må bättre än jag redan gör\'

Känner du till den känslan..?




Fri vers av xXHeyBobXx
Läst 773 gånger
Publicerad 2007-11-11 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xXHeyBobXx
xXHeyBobXx