Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland spelar det ingen roll

.

Solsken ute
Barnaspring
Smuts i hallen
Lycklig mamma sopar govet




Fri vers av Mejja
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-03-27 08:54



Bookmark and Share


  * Ammi *
Ja vad spelar lite sand för roll, barnen växer så fort, låt dem andas!
2007-04-01

  Jojo
Den här ska jag sätta upp nånstans, helt underbar glädje du förmedlar!!!
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Mejja