Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas på solens kraft


Solen

Jag sträckte mina armar mot solen

skickade

 positiva tankar

värme och kärlek

till min dotter 

 




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 534 gånger
Publicerad 2007-03-27 10:41



Bookmark and Share


  utstött
På en öde ö skulle jag aldrig känna mig ensam med denna dikt
2007-04-04

  Eline.P
Varma och kärleksfyllda tankar. Vad är viktigare än våra barn? När de sörjer, sörjer vi dubbelt.
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström