Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Petrologi

Den är hård och grå
som granit fast täckt med skägg
Miljöpartisten




Bunden vers (Haiku) av Dikt-Anders
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-03-28 08:16



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
ha ha
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Dikt-Anders

Mina favoriter
god jul
Saknad