Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EN UNDER BAR MORGON


TIDIG MOGON

Tidig morgon

Står på farstutrappen

morgonens första cigarett

njuter.  

Fåglarna sjunger 

överöstar nästan tuppens galande.

Marken är täckt av nattfrost.

På himelen syns

ett vitt streck

efter ett flygplan

några är på väg bort

någon på väg hem.

Jag känner lycka

jag är hemma

på min farstutrapp




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-03-28 08:52



Bookmark and Share


  * Ammi *
mmm.. borta bra men hemma bästa, javisst. Ingen så hemkär som jag så jag faller lätt in i denna text och gillar den ..
2007-04-01

  Annmargreta
Så härligt du berättar om din början på en dag.
känner att ni har det mycket varmare hos er, våren är på väg på riktigt.
2007-03-30

  Eline.P
Stillsam vardagslycka....att bara få vara och finnas till, att vila en stund i sig själv. De små små ögonblicken kan vara lika mycket guld värda som de överdådiga!
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström