Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bara undrar


Vad skulle du kalla detta


Idag hörde jag om en författare
som stavade fel hur han än försökte skriva
Är det det som kallas för fingertoppsdyslexi
Eller är det när blinda läser brailleskriften fel




Övriga genrer av SusanneStrömstedt
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-03-28 15:05



Bookmark and Share


  glittertindra
tangentbordsdyslexi kanske... eller att fingrarna lever ett eget liv... :)
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt