Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa platser i naturen besudlar man inte ostraffat...


Tjärnfuria


Upp ur den sotsvarta
tjärnen stiger
hon
ljungeldens rasande
furia

brådväckt ur tusenårig
slummer
av en larmande skock

ner under spegeln drar
hon dem
djupt ner i dyn att göda
sina rosor

de som gäckar sinnet
att dyka där man
inte bör





Fri vers av Gawain
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-03-28 18:26



Bookmark and Share


  Marreb
Oh... gäller att passa sig.
2007-03-29

  Bubamara - Maria Zakrisson
åh jag har scenen i min huvudbio nu...äntligen förförd till fantasin igen. finfint. tack.
2007-03-28

    Erika H
hennes lagar är de enda hon följer
hon tar sin rätt när hon är störd

härlig text att njuta av
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain