Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort&läskig


Vem är man om man inte är speciell?


om du ser mitt inre

lär känna mitt hjärta




kommer dina ögon att tveka






eller din själ att le?
















Övriga genrer av sötsnö
Läst 535 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-28 18:27



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
en fråga mycket väl värd att reflektera över och uppställningen i den korta men koncisa texten gör just så med läsaren... bra jobbat!
2007-04-01

  Zabina
Åh - precis, det här känns som mina tankar i pränt.
Läs gärna \"skönhet kommer utifrån\" som är i ungefär samma kategori.
2007-03-31

  Lars Granlöf
Ospeciell...
Är det enkla svaret på din titell
Men ett såamnt svar är alltid falskt så..
2007-03-30

    crapcat
jag menade såklart \"kort och vacker\"

*lite dum i huvudet just nu*
2007-03-29

    crapcat
kort men enkel, det är sånt här man kan undra... mkt fin dikt!
2007-03-29

  vapendragare
håller med dom här nedan, läskigt det där .. och mycket fint skrivet! :)
2007-03-28

  Lena K Nilsson VIP
Mycket bra fångat!
2007-03-28

  Night Soul Woman
*själsligt leende*Den här dikt är perfekt!*applåd*och*bokmärkt*Underbart skrivet. . .aldeles underbart!
2007-03-28

  sockerspöket
Så få ord, som ändå säger allt.

och jag håller med.. det är läskigt!
2007-03-28

  Childlike Wild
äkta människor ser
bra text fångad i sin korthet
2007-03-28

  devilsangel
Läskigt? Håller med dig om det. Det är otroligt skrämmande varje gång vi blottar oss själva för någon, och inte vet vad dom ska tycka..Men det är också en obeskrivligt fantastisk känsla, då man inser att man dög :)
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö