Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna hos mig


I din armar
i dina händer

frihetens sekunder
fasthållen av värmen
hos dig
vill att du skall stanna
här hos mig

I dina andetag
vid dina läppar

brinnande sekunder
Fast hos dig
vill att du skall fastna
här hos mig

I frihetens andetag
Vill jag att du skall
stanna här hos mig




Fri vers av Malin Johansson
Läst 455 gånger
Publicerad 2005-02-21 23:09



Bookmark and Share


  Markattan
Ömsint och vackert skrivet.
2005-02-22

  Manal
fina ord med en fin ton av din dikt,. Vackert
2005-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.