Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parfymen

På min väg hem
går jag förbi
massor med olika människor

På min väg hem idag
går jag förbi
en glasskö

Innan jag vet ordet av
så är jag någon helt annanstans
på min väg hem

Plötsligt är jag DÄR
igen,
i en helt annan tid

Tankarna börjar spinna
runt
i mitt huvud

Jag känner hans händer på min kropp,
hans läppar
mot mina

Jag ser mörkret
runt oss,
vi är helt själva

Kroppar som njuter
läppar som leker
tungor som möts

Jag fortsätter att gå hem
med ett leende på läpparna
tillbaka i verkligheten

å doften av honom har seglat förbi...




Fri vers av Malin_S
Läst 467 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-29 09:49



Bookmark and Share


  Ola VIP
Förstår att du behöver en promenad då och då, ;). Bra illustrerat :)
2007-07-04

    *Zenobia*
dofter=minnen...

härligt när dofterna ger varma positiva känslor...
2007-06-08

  Freeman
Åh, denna känner jag också igen mig i!
Vet så väl hur mycket en doft kan betyda, och hur den efter många år kan framkalla minnen som man trodde var borta...härlig läsning, jag känner med dig!
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Malin_S
Malin_S