Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mixad till max

Detta behövs:
Ingredienser
Shaker

Ingredienser:
1 kg kärlek

50 % lycka

15 % bråk

2/3 av dig

10 % tårar

2/3 av mig

75 cl sol

100 dl hopp

50 dl tro



Skaka om!



Lite till...


Häll ut det på en plan yta


Tadaaaaaaaa.... grattis du har nu lyckats göra ett rött hjärta!




Fri vers av Malin_S
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-11 08:21



Bookmark and Share


    *Zenobia*
Malin S. är Malin S.....

Inte Alla......andra....

Glad hon åtminstone har 50% tro och 100% hopp i 2/3 av sitt eget Jag....
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Malin_S
Malin_S