Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördag

Bubblande förfest

ibland


sensation




Bunden vers (Haiku) av Malin_S
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-04-11 08:02



Bookmark and Share


    *Zenobia*
kort men med liten knorr....mycket sägs med få ord..
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Malin_S
Malin_S