Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det släppte lite tyngd från mina axlar...


Beskedet

Har gått i väntan
här hemma,
alldeles för länge

Känns som evigheter,
men så
äntligen

Kom det
vita kuvertet
från närsjukvården

idag

av alla dagar
kom det
idag

känner hur hjärtat
hittar adrenalinet,
känner hur pulsen ökar

öpnnar kuvertet

läser
andas
ler

\"...denna visade inga tecken till farliga celler\"




Fri vers av Malin_S
Läst 447 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-18 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin_S
Malin_S