Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och stjärnröken ur hennes gap fyllde mörkret med hela nebulosor av virvlande ljus..


Stjärnstoft


En djup suck

ner i mörkret drog hon det
friska fria
soldoftande fågelsångsdränkta
sköna från skogens
bedövande brus

ut andades hon det gamla
dammiga fula
instängda unkna med sådan kraft
att allt av det tömdes
och försvann


Förnyad i kropp och själ

ren som den skiraste kristall
fann hon åter ljuset
från sig själv

stjärnan i kärnan
den som är
Hon





Fri vers av Gawain
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-29 11:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dessa dina ord tröstar mig, ger mig ny kraft när jag behöver den som bäst... Bokmärker den och spar den i mitt hjärta.
2008-04-30

  Maria Zena Viklund
ren som den skiraste kristall
fann hon åter ljuset
från sig själv


du skriver så vackert, så mitt hjärta strålar!
2007-11-18

  Starfish-Aura
Vackert...
//Mjao
2007-04-06

  någonivärlden
Vackert...
Svårt att beskriva hur bra din text är
2007-03-29

  Night Soul Woman
Obegripligt underbart!Du målar bilder med dina ord. . .din dikt borde bli en målning för att kunna återspegla rättvist diktens skönhet(det är synd att jag inte målar så bra annars skulle jag skicka diktens målningen som kommentar till din dikt)*applåd*och *bokmärkt*
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain